«

»

Sixty seconds – Risico’s voor verhuurder door aangepaste Opiumwet?

In Nederland – als distributieland – worden veel opslagruimtes verhuurd. Ook heeft Nederland veel te maken met de productie van drugs. In het (nieuwe) artikel 11a van de Opiumwet is o.a. bepaald dat iemand die een ruimte verhuurt waarvan hij weet of ernstige reden heeft om te vermoeden dat deze ruimte bestemd is voor o.a. het vervaardigen van drugs, gestraft kan worden met een gevangenisstraf of een geldboete van ruim Euro 80.000,-. Wat kunt u als verhuurder doen om dit te voorkomen? In dit videoblog geef ik vier tips.

 

Over de auteur

avatar

Marlies van Schoonhoven-Sloot

Marlies van Schoonhoven-Sloot is advocaat op de vastgoed sectie. Haar passie is huurrecht bedrijfsruimte. Marlies staat bekend om haar scherpe blik en haar snelle denken en handelen waardoor zij, ook onder hoge druk, excelleert. Daarnaast publiceert Marlies regelmatig op haar vakgebied.
Email me